Loyaliteit staat bij Bernd voorop!


Waarmee kan Bernd U bijvoorbeeld helpen: (i.v.m. discretie is er voor gekozen geen directe voorbeelden van zijn werk te geven)

Hij kan discreet zaken voor u uitzoeken, tot op de bodem.

Zowel zakelijk als privé zijn er soms zaken waar u meer van wilt weten, zonder dat u daar zelf bij in beeld wil zijn. U wilt weten of uw vertegenwoordiger daadwerkelijk doet wat hij met u heeft afgesproken. Of wat uw (zaken-) partner bijvoorbeeld doet. Wat voor vlees u in de kuip hebt met uw (toekomstige) schoondochter/-zoon. Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen. Leg uw probleem aan Bernd voor. Hij kan zeer discreet observeren en levert maatwerk!

Hij kan voor u onderhandelen, met uw belang als leidraad.

Soms is het prettiger om onderhandelingen niet zelf te doen. Iemand die zelf niet direct betrokken is kan soms meer zeggen en doen dan iemand die dat wel is. Door soms licht provocerend te onderhandelen, zeg maar scherp aan de wind te zeilen, kan men vaak ook aan de weet komen hoe de tegenpartij over zaken denkt en hoe ver men wil gaan, zonder zelf gezichtsverlies te leiden. Door Bernd’s jarenlange ervaring in het internationale zakenleven is scherp en resultaatgericht onderhandelen beslist aan hem toevertrouwd!

Hij kan voor u reizen, waarvoor dan ook of waar dan ook heen.

U hebt belangen elders in de wereld, maar het ontbreekt u aan de tijd om zelf ter plekke polshoogte te nemen. Misschien is het noodzakelijk om een vertrouweling zaken te laten bekijken met uw blik, dingen te ontdekken, na te gaan of uit te zoeken. Bernd doet het graag voor u. Zijn internationale carrière bracht hem al op de meest uitzonderlijke plekken. Hij heeft een zeer uitgebreid internationaal netwerk en hij schrijft en spreekt zelf vloeiend 4 talen en weet zich overal ter wereld verstaanbaar te maken.

Hij kan voor u op zoek naar iemand.

U vraagt zich al jaren af wat er toch van uw jeugdvriend(in) geworden is. Waar zijn uw broers, zusters, ouders of andere familieleden? Een uit het oog verloren geliefde? Bernd zoekt het graag top op de bodem uit voor u!

Hij kan u helpen bij het vinden van een nieuwe relatie.

Het vinden van een nieuwe relatie (zeker na een langdurige vorige relatie is geen eenvoudige zaak). Neen, hij gaat niet met u persoonlijk “daten”. Maar wel kan hij u helpen met het benoemen van de do’s and don'ts, het wegnemen van de eerste schroom en twijfels, hoe u zich het beste kunt presenteren, welke mogelijkheden er zijn en b.v. bij het aanmaken van uw profiel en het zetten van de eerste stappen bij het internet daten.

Hij bedenkt graag een speciale actie of verrassing voor u.

Bernd is creatief, flexibel van geest en niets is hem te gek. Hij is bovendien een “out-of-the-box” denker. Hij kan uw aanstaande feest regelen of die droomreis plannen die u al zo lang wilt maken. Hij is in staat om het onmogelijke voor u te regelen. Een zakenrelatie zei eens over hem: “Als je ooit bij Bill Clinton privé op de koffie wil, moet je Bernd bellen….”

Hij zoekt voor u naar dat ene voorwerp/artikel wat u niet meer kunt vinden.

Vroeger had u een grammofoonplaat van uw lievelingszanger. Bestaat die nog? Hoe kom ik er aan? Of bij uw oma kreeg u altijd heel specifieke snoepjes? Bestaan die nog? Of u bent in het bezit van een Panhard Dynavia (klassieke auto) en u bent op zoek naar het embleem op de motorkap…. Bernd geeft niet zo gemakkelijk op en als het nog ergens op de wereld bestaat, zal hij het voor u vinden. No matter what!

Hij kan u de weg wijzen met uw idee.

U hebt een uitvinding gedaan of een heel speciaal idee dat u wilt ontwikkelen, maar u weet de weg niet. U maakt zich zorgen dat iemand er met uw idee vandoor zal gaan. U bent op zoek naar een fabrikant. Bernd helpt u graag met de grootst mogelijke discretie op weg. Hij begrijpt u, de risico’s en uw zorgen.

Hij kan uw klankbord zijn.

Heb ik het wel bij het rechte eind? Hoe ziet een neutrale buitenstaander het? Hoe zal de markt hierop reageren? Overzie ik alle aspecten van mijn probleem of mijn gedachten? Het kan verhelderend zijn uw visie tegen een “outsider” aan te houden. Maar dan wel een “outsider” die discreet is en u niet naar de mond praat.

Hij kan uw mediator/bemiddelaar zijn.

Een generatieconflict met uw kinderen? U ligt in scheiding? U hebt ruzie met vrienden of collega’s? De buren liggen dwars? Een zakelijk conflict? Ellende op het werk? Bernd heeft een groot empathisch vermogen, is een bruggenbouwer en kan goed luisteren. Hij kan discreet bemiddelen. Heeft oog voor beiden partijen en zal altijd op basis van redelijkheid een standpunt innemen, dat hij in eerste instantie met zijn grote charme en overtuigingskracht zal brengen. Mocht dat niet baten, dan zal zijn van nature aanwezige autoriteit alsnog de doorslag geven. Bernd realiseert zich dat er meer vliegen worden gevangen met stroop dan met azijn, maar is beslist niet bang om indien nodig met de vuist op tafel te slaan.

Hij adviseert u graag.

Hoe moet ik het aanpakken? Waar moet ik beginnen? Bij wie moet ik zijn? Hoe start ik een bedrijf? Hoe maak ik een budget? Met zijn jarenlange (levens-)ervaring op zowel zakelijk als persoonlijk gebied kan Bernd putten uit een schat aan oplossingen. Hij is van heel veel markten thuis. Logisch dat hij daarom ook gevraagd is als businesspartner bij ESA BIC Noordwijk (Business Incubation Centre).

Hij helpt graag.

U bent een Expat; u komt, of bent voor het eerst in Nederland. Hoe vind ik een woning? Waar kunnen mijn kinderen naar school? Wat zijn typisch Nederlandse gebruiken? Wat voor eten hebben ze daar? Er komt veel onbekends op u af. Zijn inlevingsvermogen is enorm. Zijn empathie is groots. Hij heeft er plezier in als hij mensen (verder) kan helpen. Hij is discreet en redelijk van aard. Schroomt anderzijds de confrontatie niet.

Hij is altijd in voor een goed gesprek.

Als u bovenstaande gelezen hebt dan weet u intussen dat Bernd een veelzijdig man is. Hij is geïnteresseerd en communicatief. Aan gespreksstof ontbreekt het hem niet. Maar ook aan belangstelling voor de medemens ontbreekt het hem niet. Hij staat open voor andermans ideeën en wil daar graag met u over sparren. Een open en eerlijk gesprek gaat hij niet uit de weg waarbij indien gewenst discretie betrouwbaar gekoesterd wordt.


Terug naar boven