Discretie staat bij Bernd voorop!


Alles gaat bij Bernd uiteraard altijd op een uitermate discrete no-nonsense manier! Dan is Bernd uw “vriend” en mogelijk uw redder in nood.

Hij heeft een ruime (levens)ervaring en is creatief in het vinden van oplossingen op velerlei gebied. Niets is hem te gek.

Hij werkt uiteraard niet alleen. Hij heeft een enthousiast en dynamisch team van jonge mensen en ouderen om zich heen verzameld, van een zeer verschillend pluimage. Het team spreekt minimaal 5 talen, beschikt over vele talenten, is beroepsmatig zeer divers en bundelt zo een schat aan ervaring en connecties, wereldwijd.

Meer weten? Laat Bernd kort en bondig weten wat en/of wie u zoekt. Uiteraard is een eerste reactie gegarandeerd, geheel vrijblijvend en gratis.

No-nonsense staat bij Bernd voorop. Affiniteit met uw zaak is ook belangrijk. Is iets niet haalbaar op wat voor manier dan ook? Dan hoort u dat direct. Want zo gaan “vrienden” met elkaar om: open, eerlijk en recht door zee.

Kan hij u helpen, dan hoort u dat direct en maakt hij een afspraak met u voor een persoonlijk intakegesprek. Ook aan dat eerste gesprek zijn geen kosten verbonden, hooguit een eventuele reiskostenvergoeding. Indien gewenst vindt de eerste ontmoeting plaats op neutraal terrein.

Na evaluatie van uw wensen en acceptatie van uw opdracht krijgt u een duidelijke omschrijving en de uit te voeren werkzaamheden, voorzien van een “all-in” prijsopgave. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Neem snel contact op met Bernd. Hij kan u vast helpen!


Terug naar boven